Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Vasárnap: 08:00 - 18:00

Tudom miért van itt. Tudom kit keres. Most jó helyen jár…

Azért jött, hogy végre találjon egy kertészt, aki időben, a megbeszéltek szerint megérkezik és elvégzi a munkát. Aki miatt nem kell tartani, hogy a kertből, házból valaminek lába kél... Aki nem fogja véletlenül a virágágyást is “lekaszálni”, mert nem tudja megkülönböztetni a rózsát az angolperjétől. Aki maga után letakarítja az úttestet, a szilárd burkolatokat a levágott fűnyesedéktől. Aki nem fog elszaladni a pénzével, mert a munka elvégeztével - amennyiben teljesen elégedett - kell fizetni. Aki az Ön távollétében is ugyanolyan hozzáállással elvégzi a munkát, mint tartózkodásakor. Aki korrekt árajánlatot fog adni a megbízása elvégzésére.

De ne fussunk annyira előre, had mutatkozzam be. Demeter Ádám, okleveles agrármérnök vagyok, 2012 óta foglalkozom zöld terület kezeléssel.
Az évek alatt a becsületes munkavégzésnek, törzsügyfeleinknek és alkalmi megrendelőinknek köszönhetően szerény személyem és fűkaszámból álló egységből egy több személyes csapat virágzott ki, akik profi felszereléssel, a legmagasabb elvárások alapján, a tulajdonos szemléletével dolgoznak a munkákon. Mondhatjuk, hogy régóta csináljuk, értjük ügyfeleink elvárásait. Szeretjük csinálni és még sokáig szeretnénk ezzel foglalkozni. Tudjuk, hogy ez csak törzsügyfeleinkkel lehetséges, akik elégedettségük jeleként újra és újra visszahívnak udvarukba.

Fűnyírás szolgáltatásunkat Keszthely, Hévíz, Cserszegtomaj, Gyenesdiás és e települések 50 kilométeres vonzáskörzetében nyújtjuk. Távolabbi megrendelés esetén is kérje ajánlatunkat, kiterjedt munkaterületünknek köszönhetően elképzelhető, hogy az Ön inagatlana közelében is van már munkánk.

 

 

Gyors ajánlatkérő

További Szolgáltatásaink

Szegélyezés
Növények, virágágyások, épületek mentén szegélyezőgéppel vágjuk le a füvet.
Gyepszellőztetés
Nagyteljesítményű gyepszellőztető gépünk eltávolítja a mohát és elhalt növényi részeket a pázsitból.
Műtrágyázás
A tápanyagutánpótlás az egyik kihagyhatatlan lépése a smaragdzöld díszpázsitok kialaktásának.
Gyommentesítés
Szabaduljon meg a gyepben, virágágyásokban és szilárdfelületeken található gyomnövényeitől!
Érdekli a szolgáltatás? Lépjen velünk kapcsolatba most!