Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Vasárnap: 08:00 - 18:00

A gyönyörű zöld gyep a kert lelke, minden kerttulajdonos álma. Hiába vannak szép növényeink, kerti tavunk, grillezőnk, igényes pázsit nélkül nem az igazi! Ugyanakkor a zöld felület nem csak a látvány szempontjából fontos; felfogja az esőt, segít megelőzni a kert elsarasodását, párologtatja a lehullott csapadékot, ezzel kellemesebbé téve kertünk klímáját!

HOGYAN LEHET SMARAGDZÖLD PÁZSITOM?

A leggyakoribb kérdés, amely gyeptelepítés során felmerül ügyfeleimtől:

Gyepszőnyeget vagy füvesítést javasol?

Mindkét megoldásnak megvannak az előnyei, hátrányai, de lássuk is miről van szó!

FÜVESÍTÉS

Ha kisebb költségvetéssel rendelkezik kertje kialakítására, és nembánja, hogy nincs azonnal kézzelfogható eredmény, ideális lehet Ön számára ez a megoldás. Ez az olcsóbb megoldás, ugyanakkor érdemes figyelembe venni azt is, hogy a magról ültetett fű egy kicsit több gondoskodásra szorul, mint a telepített gyepszőnyeg. Körültekintőbben kell locsolni, ápolni és bizony várni kell rá, amíg a magokból erős fű nő, ami beteríti az egész kertet!

GYEPSZŐNYEGEZÉS

Azonnali megoldások híve? A jövőheti grillezést már újdonsült kertjében szeretné tartani? Akkor Önnek a gyepszőnyegre van szüksége! A gyepszőnyeg telepítése után rövid időn belül használatba veheti a területet, ráadásul a gyomnövények miatt sem kell aggódnia! A gyepszőnyeg nem varázslat, nem csoda; elérhető áron, elérhető technológia. Telepítése rendkívül gyors folyamat, ha megrendeli, napokon belül a zöld pázsitban gyönyörködhet.

 

 

 

img_divider

Szolgáltatás előnyei

Azon kívül, hogy nagyszerű esztétikai élményt biztosít, egy olyan felületet hozunk létre, amely a család kedvence lesz! Dús, szőnyeg szerű hatása, bársonyos tapintása semmihez nem hasonlítható kerti élményt nyújt.

  A gyerekek kedvence!
  Egészséges, dús pázsit
  Esztétikus látvány
  Javul a kert klímája

Ingyenes Árajánlat
Helyszíni felmérésünket követően ingyenes árajánlatot biztosítunk!