Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Szombat: 08:00 - 16:00

Egy szépen kialakított kert nagy értéket képvisel és sok munkával jár, ezért kiemelten fontos, hogy karbantartása szakavatott kezek által a megfelelő gépekkel történjen. Vállalkozásunk segít Önnek, hogy kertje egész évben olyan formában tündököljön, ahogy azt Ön elképzelte. Tudta, hogy egy díszpázsit gondozása során a fűnyírás legfeljebb a szükséges munkák felét teszi ki? Ne feledkezzünk meg az őszi kert-felkészítésről sem, vagy a tavaszi metszésekről.  A GARDEM Kertmester szakemberei számára ezek rutinfeladatok, sőt, egész éves, szakmai alapon kidolgozott kertgondozási programot követnek.

GYÖNYÖRŰ KERT EGÉSZ ÉVBEN.

Kertünk állandó törődést igényel. Sajnos nem mindenkinek jut elég ideje és energiájára kertje gondozására, de ne aggódjon, vállalkozásunk ebben segít Önnek! Megbeszélt időközönként profi csapatunk megjelenik kertjében és elvégezzük az általunk aktuálisnak vélt munkákat vagy azokat amelyeket Ön megjelöl. Természetesen alkalmi megbízásokat is fogadunk. Miután elvégeztük a szükséges munkákat, Ön folytathatja pihenését az ápolt kertjében.

FIGYELÜNK A LEGKISEBB RÉSZLETEKRE IS.

Ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk. Éppen ezért figyelünk minden részletre, hiszen a tökéletesség abban rejlik. Tisztában vagyunk azzal, hogy Ön a bizalmával tisztel meg bennünket akkor amikor a kertjét ránk bízza. A kerteket olyan állapotban hagyjuk magunk után, ahogy azt a saját portánkon is megtennénk.

img_divider

Szolgáltatásunk előnyei

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, biztos lehet benne, hogy a munkákat a legmagasabb minőségi követelmények mellett végezzük el, és amennyiben igényli további szakmai tanácsokkal látjuk el.

  Gyönyörű kert, melyben pihenhet
  Növeli az ingatlan értékét
  Több szabad idővel fog rendelkezni
  Munkavállalóink megbízhatóak
  Szakemberek végzik a munkát

Munkavállalóink megválasztása során kiemelt szerepet játszik a szaktudás és a megbízhatóság. Nálunk a szaktudás fontos, a megbízhatóság pedig elengedhetetlen. A vállalkozás vezetője diplomás agrármérnök, a munkavállalók a legtöbb esetben kertészmérnöki végzettséggel rendelkeznek.
Több éves tapasztalatunknak köszönhetően a kertben adódó feladatok mindegyikével meg tudunk küzdeni, kezdve a kertépítéstől egészen a kertgondozásig.
Ügyfeleink kertjét úgy kezeljük, akárcsak a sajátunk lenne. A megbeszélt időpontokat betartjuk, mindig az ideális megoldásokat keressük, a megbízhatóságot és a minőséget képviseljük.
Érdekli a szolgáltatás? Kérjen egy találkozót!