Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Vasárnap: 08:00 - 18:00

GARDEM Kertmester

A GARDEM Kertmester egy keszthelyi székhelyű vállalkozás, mely teljes körű Kertépítési és Kertfenntartási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. A cég tulajdonosa és alapítója Demeter Ádám, aki a családi hagyományokat követve választotta ezt a hivatást és alapította a céget 2012-ben. A vállalkozás célja a kezdetektől fogva az, hogy tervezzük, építsük és fenntartsuk a környék legszebb kertjeit.

Mára a GARDEM Kertmester a környék egyik legsikeresebb kertépítő és kertfenntartó vállalkozása. Sikereink megerősítették, hogy az emberek a megbízhatóságot, a precizitást és a minőséget keresik, azaz a cégünk által képviselt alapvető értékeket. Megállás nélkül azon dolgozunk, hogy szolgáltatásaink a legmagasabb értéket képviseljék, ezáltal elnyerve ügyfeleink maradéktalan elégedettségét.

Kapcsolat

A csapat

Demeter Ádám

Tulajdonos, kertépítő

A cég alapítója és tulajdonosa. Tanulmányait a keszthelyi Pannon Egyetemen végezte, mely során diplomás agrárképesítést szerzett.

Demeter Győző

Kerttervezés, kertépítés

Vállalkozásunk oszlopos tagjaként kertépítő munkakörben tevékenykedik, emellett a Pannon Egyetemen tanít. Több évtizedes tapasztalata, logikus gondolkodása kiváló szakemberré teszi. Kiemelten fontosnak tartja az ügyfeleinkkel kialakított szoros bizalmi kapcsolatot.

Bodorkós Imre

Kertépítés, Kertfenntartás

Imi két éve erősíti csapatunkat. Kertészmérnöki végzettsége és precíz, lelkiismeretes hozzáállása kiváló szakemberré teszi.

+ Gondozott kert
% Elégedett ügyfelek
m2 Telepített gyep
m2 Lenyírt fűfelület