Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Szombat: 08:00 - 16:00

Általános tudnivalók a szolgáltatásról

A gyepgondozási szolgáltatást megállapodás szerint heti-, tíznapos vagy kéthetes időközökkel nyújtjuk Áprilistól Októberig.

Az alapszolgáltatás a gyepfelületek rendszeres fűnyírására, szegélyek, fatörzsek, bokrok szegélyezésére, és a szilárd felületek nyesedéktől való megtisztítására vonatkozik.

További szolgáltatásként igényelhető gyepszellőztetés, tápanyagpótlás, kétszikű gyomirtás a pázsiton, gombafertőzések elleni védelem, és őszi lomb eltakarítás.

A szolgáltatás ára fix havidíjas rendszerben kerül felszámolásra a szolgáltatás időtartama alatt.

A megállapodástól bármikor, indoklás nélkül elállhat ügyfelünk.

Mi az előnye?

Pénzt takarít meg! Akár 20% kedvezménnyel nyújtjuk szolgáltatásainkat az éves program keretében.

Mindig időben! A kertfenntartó cégek szezon alatt akár két hétre előre is betáblázzák magukat. Ha csak akkor telefonál, amikor a pázsit már zavaró méretet ölt, elképzelhető, hogy csak kényszermegoldás útján hárítható el a probléma, ami általában költségesebb, nehézkesebb. Azon ügyfeleink, akik éves gyepgondozási programunkat választják, a megállapodás megkötésével egyidejűleg az időpontok naptárunkba kerülnek egész szezonra! Ezek a munkák mindig prioritást élveznek, és mindig időben elkészülnek.

Átlátható fizetési feltételek. Az éves program átalány-díja 8 egyenlő részre oszlik el Április és November között.

Az igények és a szolgáltatások korrekt egyeztetése. A legfontosabb számunkra az ügyfeleink elégedettsége. A megállapodásba rögzítésre kerül minden tudni való a szolgáltatással kapcsolatban.

Elállás joga. A megállapodást bármikor megszüntetheti indoklás nélkül!

 

MINTA MEGÁLLAPODÁS LETÖLTÉSE

 

DÍJKALKULÁTOR

E-mail cím

Település