Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Szombat: 08:00 - 16:00

A GARDEM Kertmester Keszthely és a Balaton környékén biztosítja ügyfeleinek a teljes körű kertépítési szolgáltatásokat, legyen szó lakossági vagy vállalati igényekről. Büszkén jelentjük be, hogy 2023-ban egy általunk épített kert bekerült a Szép Kertek magazin “Az Év Kertjei” díjazottjai közé, elismerve szakértelmünket és innovatív megközelítésünket a kerttervezés terén.

MIÉRT VÁLASSZA A GARDEM KERTMESTERT?

A GARDEM Kertmester csapata nem csupán egy kertépítő szolgáltatás;  egyedi, személyre szabott oázisokat teremtünk. Profi csapatunk minden lépésben Ön mellett áll, kezdve a koncepció megalkotásától egészen a kivitelezés aprólékos részleteiig.

HOGYAN LEHET POMPÁS KERTEM?

Kertje több, mint csak növények és tárgyak gyűjteménye: ez egy élő, lélegző tér, ahol Ön és szerettei relaxálhatnak és feltöltődhetnek. Szakértőink segítségével olyan kertet alkotunk Önnek, ami nem csak esztétikailag vonzó, hanem fenntartható és harmonikus is.

A SZAKSZERŰ KERTÉPÍTÉS

Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a kertépítés minden aspektusában. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kertépítés művészete összetett: minden elemnek, legyen az fa, virág, vagy gyepszőnyeg, összhangban kell állnia a többivel a tökéletes környezet megteremtése érdekében.

Legutóbbi munkáink

img_divider

 

 

 

img_divider

Teremtsen gyönyörű környezetet családja és önmaga számára, valósítsa meg álmai kertjét!

  Ügyfélbarát megoldások
  Profi csapat
  Gyors kivitelezés
  Rejtett költségektől mentes

Ingyenes Árajánlat
Helyszíni felmérésünket követően ingyenes árajánlatot biztosítunk!