Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Szombat: 08:00 - 16:00

GARDEM Kertmester

Keszthelyi székhelyű vállalkozásunk, mely 2012-ben jött létre Demeter Ádám vezetésével, a családi hagyományok szellemében nyújt teljes körű kertépítési és kertfenntartási szolgáltatásokat. Minden projektünket a tervezéstől a megvalósításig az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően alakítjuk, hogy kertje a környék dísze legyen.

A GARDEM Kertmester az évek során a régió egyik meghatározó kertépítő és kertfenntartó vállalkozásává nőtte ki magát. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára a megbízhatóság, precizitás és minőség szinonimája lettünk. Folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink minden részletében a legmagasabb színvonalat képviseljék, ezzel biztosítva ügyfeleink teljes megelégedését.

Legyen szó kerttervezésről, építésről vagy fenntartásról, a GARDEM Kertmester garantálja, hogy Ön és családja a lehető legjobban élvezhesse a természet közelségét, otthonának kényelmében. Engedje meg, hogy mi hozzuk létre az Ön álomkertjét.

Kapcsolat

A csapat

Demeter Ádám

Tulajdonos, kertépítő

A cég alapítója és tulajdonosa. Tanulmányait a keszthelyi Pannon Egyetemen végezte, mely során diplomás agrárképesítést szerzett.

Demeter Győző

Kerttervezés, kertépítés

Vállalkozásunk oszlopos tagjaként kertépítő munkakörben tevékenykedik, emellett a Pannon Egyetemen tanít. Több évtizedes tapasztalata, logikus gondolkodása kiváló szakemberré teszi. Kiemelten fontosnak tartja az ügyfeleinkkel kialakított szoros bizalmi kapcsolatot.

Bodorkós Imre

Kertépítés, Kertfenntartás

Imi két éve erősíti csapatunkat. Kertészmérnöki végzettsége és precíz, lelkiismeretes hozzáállása kiváló szakemberré teszi.

+ Gondozott kert
% Elégedett ügyfelek
m2 Telepített gyep
m2 Lenyírt fűfelület