Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Vasárnap: 08:00 - 18:00

A GARDEM Kertmester Keszthely és a Balaton környékén nyújt teljes körű kertépítési szolgáltatásokat lakossági és vállalati ügyfelei részére. Profi csapatunk segít Önnek megvalósítani álmai kertjét, kezdve a tervezéstől a teljes körű kivitelezésig. 

HOGYAN LEHET POMPÁS KERTEM?

A kertépítés révén olyan környezetet teremthetünk mind önmagunk és családunk, mind ügyfeleink számára, ami bizalmat áraszt és felfrissít, relaxál természetességével, a növények üde látványával, jótékony hatásával. Sokféle kert létezik, de tény, hogy vannak olyan kertépítési megoldások, technikák, trükkök, amelyeket csak a kertépítés „titkaiban” jártas, profi szakemberek tudnak alkalmazni. Ha igazán igényes, harmonikus és szemet gyönyörködtető kertet szeretne, amelyet hosszú időn át fenn is lehet tartani, akkor bízza profi szakemberre a kialakítást!

A SZAKSZERŰ KERTÉPÍTÉS

Cégünk több éves tapasztalattal alkalmazza a kertépítés technikáit, a munkálatok során lépésről lépésre alkotjuk meg az Ön igényeihez igazított környezetet. Tudatában vagyunk annak, hogy a kert nem csak részegységek halmaza (fák, virágok, gyepszőnyeg stb.), hanem pontos, szakszerű kertépítés eredménye, amely által biztosítható a fenntarthatóság, a harmonikus egyensúly az egyes növény fajták között.

Legutóbbi munkáink

img_divider

 

 

 

img_divider

Teremtsen gyönyörű környezetet családja és önmaga számára, valósítsa meg álmai kertjét!

  Ügyfélbarát megoldások
  Profi csapat
  Gyors kivitelezés
  Rejtett költségektől mentes

Ingyenes Árajánlat
Helyszíni felmérésünket követően ingyenes árajánlatot biztosítunk!