Kertépítés és kertgondozás szakemberektől.
info@gardem.hu
+36 30 511 0610
Hétfő-Szombat: 08:00 - 16:00

Tudom miért van itt. Tudom kit keres. Most jó helyen jár…

Tudjuk, hogy miért kereste fel weboldalunkat. Egy megbízható, szakértő kertészt keres, aki pontosan, a megbeszéltek szerint érkezik, és kifogástalan munkát végez. Olyan szakembert, akinek a munkájával kapcsolatban nem kell aggódnia – sem a kertjében, sem az otthonában. Egy olyan szakértőt, aki ismeri a növényeket és tisztelettel bánik velük, aki a munkavégzés után mindent rendben hagy, és csak akkor fogadja el a fizetést, ha Ön teljes mértékben elégedett.

Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Demeter Ádám vagyok, okleveles agrármérnök, és 2012 óta foglalkozom zöldterület-kezeléssel. Az évek során egy egyszemélyes vállalkozásból egy profi csapat nőtte ki magát, mely a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja, akár az Ön távollétében is. Minden munkánkat tulajdonosi szemlélettel és a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, hiszen tudjuk, hogy a hosszú távú elégedettség és a visszatérő ügyfelek a sikerünk kulcsa.

Fűnyírási és egyéb kertápolási szolgáltatásainkat Keszthely, Hévíz, Cserszegtomaj, Gyenesdiás és ezek 50 kilométeres körzetében nyújtjuk. Ha távolabbi helyről érdeklődik, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen kiterjedt munkaterületünknek köszönhetően elképzelhető, hogy az Ön ingatlanjához is tudunk megoldást nyújtani.

Válassza a GARDEM Kertmestert, ahol a minőségi kertápolás és az ügyfél elégedettség a legfontosabb. Várjuk, hogy Ön is részese legyen azoknak a kerttulajdonosoknak a körének, akik már megtapasztalták szolgáltatásaink értékét.

 

 

Gyors ajánlatkérő

További Szolgáltatásaink

Szegélyezés
Növények, virágágyások, épületek mentén szegélyezőgéppel vágjuk le a füvet.
Gyepszellőztetés
Nagyteljesítményű gyepszellőztető gépünk eltávolítja a mohát és elhalt növényi részeket a pázsitból.
Műtrágyázás
A tápanyagutánpótlás az egyik kihagyhatatlan lépése a smaragdzöld díszpázsitok kialaktásának.
Gyommentesítés
Szabaduljon meg a gyepben, virágágyásokban és szilárdfelületeken található gyomnövényeitől!
Érdekli a szolgáltatás? Lépjen velünk kapcsolatba most!